Καριέρα

Η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας παράγει και διαθέτει στην εγχώρια και διεθνή αγορά άριστης ποιότητας, αξιόπιστα και καινοτόμα δομικά κεραμικά προϊόντα και σχετικές υπηρεσίες, αξιοποιώντας μία παράδοση σχεδόν 90 ετών στο χώρο της κεραμοποιίας.

Η ΚΕΒΕ στελεχώνει το ανθρώπινο δυναμικό της με εξειδικευμένο προσωπικό, θεμελιώνοντας γερά τις βάσεις της για μια επιτυχημένη πορεία. Η εταιρία μας προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας σε ένα ιδιαίτερα φιλικό, ευχάριστο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο προωθεί μία κουλτούρα καινοτομίας, ενθαρρύνει την ανάληψη πρωτοβουλιών και προάγει την παραγωγικότητα.

Στην ΚΕΒΕ επιδιώκουμε να ανοίγουμε τον δρόμο για έναν κόσμο δομικά καλύτερο, και οι εργαζόμενοί μας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη διαδρομή. Γι’ αυτό και επενδύουμε σταθερά στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού μας, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των προσωπικών τους δεξιοτήτων και ικανοτήτων, παρά το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Αναζητούμε ανθρώπους με αντίληψη, επαγγελματισμό και συνέπεια, άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, προσοχή στη λεπτομέρεια,  χαμόγελο και όρεξη για δουλειά, που θα φέρουν εις πέρας τα καθήκοντα τους.

Για όλες τις θέσεις εργασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους άντρες. Για όλα τα βιογραφικά σημειώματα τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ή στο mail: [email protected].