Προϊόντα

ΑΠΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Ο πηλός, είναι ένα μοναδικά οικολογικό υλικό που  χρησιμοποιείται 4000 και πλέον χρόνια για την παραγωγή τούβλων και κεραμιδιών, λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του έναντι πυρκαγιάς, θερμοκρασίας , ήχου και λόγω της μεγάλης ανθεκτικότητάς του στον χρόνο.

Η ΚΕΒΕ, για την παραγωγή των προϊόντων της χρησιμοποιεί αποκλειστικά μίγματα αργίλου και νερού και εκτός από την πρώτη ύλη που έχει οικολογικό χαρακτήρα, η παραγωγική διαδικασία  αποτελεί μια <<πράσινη>> επένδυση και διέπεται από αρχές που σαν κύριο γνώμονα έχουν τον σεβασμό στο περιβάλλον σε ισορροπία με την ποιότητα και την καινοτομία.

Δύο είναι οι μεγάλες κατηγορίες προϊόντων της ΚΕΒΕ. Τούβλα και κεραμίδια.

Στην κατηγορία των τούβλων, μία πλήρης σειρά από  τούβλα οριζοντίων οπών  διαφόρων διαστάσεων, εξυπηρετεί κάθε απαίτηση για εσωτερική ή εξωτερική τοιχοποιία με παραδοσιακούς τρόπους δόμησης, αλλά και μία ολοκληρωμένη σειρά τούβλων κατακορύφων οπών ΟΡΘΟBLOCK  και ΟΡΘΟBLOCK PLUS με γέμιση γραφιτούχας διογκωμένης πολυστερίνης  , αποτελεί την εξέλιξη στα συστήματα δόμησης, προσφέροντας αντισεισμική και θερμομονωτικά προηγμένη κατασκευή.

Την παραπάνω κατηγορία έρχονται να συμπληρώσουν και τα εμφανή τούβλα, ιδανική επιλογή για λόγους αισθητικής αλλά και μηδενικής απαίτησης συντήρησης.

Στην κατηγορία των κεραμιδιών, η ΚΕΒΕ έχει να παρουσιάσει πολλαπλές επιλογές σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό των κεραμιδιών με κεραμίδια πιο παραδοσιακού τύπου, όπως Ολλανδικά, Ρωμαϊκά, Γαλλικά, αλλά και πιο εξελιγμένα και μοντέρνα κεραμίδια μεγάλων διαστάσεων, όπως Μεσογειακά, Μακεδονίτικα,Ideal Γαλλικά και Novel.

Όλοι οι τύποι κεραμιδιών, συνοδεύονται από μία πλήρη σειρά αξεσουάρ στέγης και  προσφέρονται σε φυσική απόχρωση, επισμαλτωμένα ή έγχρωμα, αλλά και σε απεριόριστες χρωματικές τεχνοτροπίες (επαναστατική σειρά colors on demand), ικανοποιώντας και την πιο απαιτητική αισθητική προσέγγιση.

Συμπληρωματικά προϊόντα που διαθέτει η ΚΕΒΕ, είναι το συνδετικό κονίαμα ΟΡΘΟBLOCK και τα μεταλλικά πρέκια που συμπληρώνουν το σύστημα δόμησης ΟΡΘΟBLOCK, τα μεταλλικά stopper πουλιών για ολοκληρωμένες στέγες στη λεπτομέρειά τους  και οι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης XPS.

Η ΚΕΒΕ δραστηριοποιείται και στον χώρο των συστημάτων θερμομόνωσης και διαθέτει στην αγορά το σύστημα θερμοπρόσοψης  KEBEKLINKER, με πλάκες XPS και κεραμικά listello, συνοδευόμενο από βύσματα ασφαλούς αγκύρωσης, κονιάματα  συγκόλλησης και αρμόστοκους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ