Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΕΒΕ Α.Ε.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ INFACOMA ΣΤΙΣ 21-24/2/2013 ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

Για μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της ΚΕΒΕ Α.Ε. στην έκθεση INFACOMA που πραγματοποιήθηκε στις 21-24/2/2013 στη Θεσ/νίκη.

Η εξωστρέφεια της εταιρίας μας επισφραγίστηκε με την επίσκεψη πελατών μας από τις  Βαλκανικές χώρες, τη Ρωσία, την Κύπρο, τα Αραβικά Εμιράτα, το Λίβανο, την Αίγυπτο και την Τουρκία.

Νέες τεχνοτροπίες στο κεραμίδι, νέοι τρόποι εφαρμογής του συστήματος δόμησης ΟΡΘΟBLOCK καθώς και μία νέα σειρά κεραμικών προϊόντων επένδυσης κτιρίων (ARCHITON) και εξωτερικών δαπέδων, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Οι συνεργάτες μας από το τμήμα πωλήσεων και οι τεχνικοί μας σύμβουλοι έκαναν μία ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων μας και των εφαρμογών τους και έδωσαν λύσεις σε τεχνικά θέματα.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση στο τρίπτυχο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ.

Η ΚΕΒΕ τιμήθηκε από  τον πρόεδρο της HELEXPO Α.Ε. κ. Θεόδωρο Σουμπάση με το βραβείο διοργανωτή, για την οργανωμένη παρουσία της στην 30η INFACOMA.