ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΤΗΣ ΚΕΒΕ

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη της συνεργασίας της ΚΕΒΕ με τον διεθνούς φήμης Τουρκικό όμιλο εταιρειών ISIKLAR στην αγορά της Τουρκίας, της Γεωργίας, του Αζερμπαϊτζάν, του Ιράκ και του Ιράν, τα προϊόντα της ΚΕΒΕ κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κατασκευαστικού κλάδου και απέκτησαν ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία.

Ιδιαιτέρως δημοφιλές στη γείτονα χώρα, το μεσογειακό μας κεραμίδι, πήρε μέρος σε διαγωνισμό στέγης-όψεων στην Τουρκία, ως καινοτόμο προϊόν και κατάφερε να διακριθεί στην πρώτη θέση, ανάμεσα σε ομοειδή προϊόντα, τόσο με την ψήφο του κοινού, όσο και με την ψήφο της αρμόδιας επιτροπής.

Η τελετή βράβευσης έγινε κατά τη διάρκεια της έκθεσης YAPI-TURKEY BUILD 2013 και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ISIKLAR, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΚΕΒΕ και εκπρόσωποι του τμήματος πωλήσεων.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και όλους τους συνεργάτες μας στην ISIKLAR και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση στην ποιότητα για μια ακόμη πιο επιτυχημένη συνεργασία.